Čavte
Mám PSP 1004 zo OFW 6.30 chcem sa opýtať či by sa nenašiel niekto kto by mi ho pomohol čipnuť už som to skúšal podla niakych návodov ale niak mi to nevišlo nikdy... prosím vás pomôžte mi naň dať najnovší downgrade a ak to vyžadujete aj zaplatím.
vzhladom tomu, ze mas psp 1004 a ofw 6.30 tak to mozes dongradnut len za pomoci pandory cize bude asi dobre ked si niekoho najdes v tvojom okoloi, kto to robi
Aha takže takto klasicky sa to asi nedá no v mojom okolísa stavim že nikto nemá taku oandora batery ale nanasiel by sa niekty ty marman alebo espio nemáte pandora batery ja by som vám poslal PSP v škatuli spolu s 13€ 10 by ste mali za cipnutie a 3 na postovne poslat to nazad nemohly by ste to alebo nemate pb?
Upravil Duslok dňa 17-07-2010 16:44
Z Lendaku, najbližšie také väčšie mesto je Poprad ale keby som to poslal poštou to je snáď jedno aká vzdialenosť...
Upravil Duslok dňa 17-07-2010 21:00
ja pandoru doma mam ale dg uz moc nerobievam a ked tak, tak len pre vlastnu potrebu. Ale skus napisat MimiRimimu a s nim sa dohodnut a ak sa nedohodnete tak ja sa potom s tebou dohodnem
Vieš ja len tak hocikomu neverim ale tebe verim alebo aj icco no ak by si to urobil aj by som ti za to dokonca pomohol z webom mam skusenosti ver mal by si lepsi web ako www.****.sk
Upravil Duslok dňa 18-07-2010 20:54
ako mi mozes verit ked ma ani nepoznas??? ale som rad, ze mi takto doverujes... a neboj sa MimiRimimi je spoluvlastnik webu a myslim, ze jemu mozes uplne doverovat
Upravil marman dňa 18-07-2010 22:22
Tak úplne na 100% to vedieť nemôžem ale icco teda Espio mi ta opísal ako čestného týpka no ešte s tím počkám lebo práve som písal jednému a pandora battery asi budem mať, jednému som písal kto ma pandora battery a asi ju vymením za 16GB USB no uvidím či ju budem mať ak nie tak ešte napíšem zatiaľ nezatváram tému.
Upravil Duslok dňa 19-07-2010 11:12
tak teda dakujem
ale inac myslim si, ze sa ti neoplati vymenit 16gb usb za pandoru lebo tu pandoru budes potrebovat len raz a potom ti uz bude prakticky k nicomu ak nemienis na psp-cku robit rozne pokusy
No neviem čo teraz...
Mám pre teba jeden návrh čo keby si mi poslal tvoju PB a ja by som si DG svoju PSP a potom by som ti ju poslal nazad aj s 10€ za požičanie čo ti na to? plz